tarieven en vergoedingen

Een afspraak in mijn praktijk duurt 60 minuten. De ervaring leert dat er dan voldoende tijd is voor een effectief consult. Elke afspraak die we hebben, beginnen we met een gesprek en bepalen we de stand van zaken. Op basis hiervan bepaal ik wat er dat uur nodig is. Hierdoor krijg je de persoonlijke aandacht die je verdient en heeft elke afspraak een maximale impact voor jouw progressie. Onze afspraken kunnen daardoor vaak wat verder uit elkaar liggen en in het totale traject heb je minder consulten nodig. Mijn jarenlange ervaring laat zien dat dit de meest effectieve werkwijze is.

Tarief voor de intake en vervolgbehandelingen: € 95.00 p.u.

De tijdsreserveringen die u maakt, worden ruim van tevoren in goed overleg met u vastgelegd. Als u een afspraak wilt annuleren, kan dat op werkdagen tot 48 uur voor de gereserveerde tijd. Dit kan niet in het weekend en alleen telefonisch tijdens de openingstijden van de praktijk. Dit betekent dat u de afspraak van maandag uiterlijk op donderdag kunt annuleren. Als u tenminste 48 uur van tevoren uw afspraak telefonisch annuleert, voorkomt u dat de kosten voor de gereserveerde tijd in rekening worden gebracht.

Betaling geschiedt bij voorkeur door overschrijving per bank. In de praktijk kan niet worden betaald per pin.

VERGOEDING

Mijn lidmaatschap van de beroepsvereniging NVA maakt dat ik voldoe aan de eisen gesteld door de zorgverzekeraars.
Om in aanmerking te komen voor een (gedeeltelijke) vergoeding van het consult, heeft u een aanvullende pakket nodig, waarin uw zorgverzekeraar Chinese geneeswijzen in de categorie  heeft opgenomen. Een verwijzing van de arts of fysiotherapeut is niet nodig. De meeste zorgverzekeraars vergoeden Chinese geneeswijzen, maar nog niet allemaal. Er kan sprake zijn van bijzondere voorwaarden, waardoor een zorgverzekeraar een consult niet vergoed. Ik adviseer u om voorafgaand aan het eerste consult navraag te doen bij uw zorgverzekeraar om zo niet voor verrassingen te staan.

Hoeveel maximaal per consult wordt vergoed, verschilt per zorgverzekeraar. U kunt zelf bekijken of en welke vergoeding u krijgt in het overzicht vergoedingen acupunctuur op ZorgWijzer.

Lidmaatschappen
De praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging NVA en bij de Nederlandse Toyohari Vereniging.

– AGB code zorgverlener 90/044833

Klachten
Mijn praktijk is als zorgaanbieder aangesloten bij de Koepel Alternatieve Behandelwijzen (KAB). Bij ontevredenheid m.b.t. de therapeut of de behandeling kunt u een klachtprocedure starten.