Brechtje Sebregts

Ik geloof dat mensen met de juiste ondersteuning vanuit hun eigen kracht en mogelijkheden kunnen werken aan het herstel van hun gezondheid.

Ik werk nu 7 jaar als acupuncturist in mijn eigen praktijk. In de praktijk combineer ik de eeuwenoude Chinese geneeswijze met de nieuwste inzichten uit verschillende vakgebieden. In de afgelopen jaren heb ik mijn eigen methode ontwikkeld. Ik ben nieuwsgierig en ik zoek, bij iedereen die mijn centrum bezoekt, naar de beste mogelijkheden om te werken aan herstel.

Mijn studie acupunctuur heb ik aan de Qing Bai en de TCMA afgerond. Geïnspireerd door de werkwijze van Josef Viktor Müller, heb ik besloten om in Zwitserland te gaan studeren en me verder te verdiepen in de psychosomatiek.
Recent heb ik de opleiding Japanse Acupunctuur, Toyohari, in Amsterdam afgerond. Kenmerkend voor deze stijl is dat de naalden niet of heel oppervlakkig door de huid gaan.

Ik heb een docentenopleiding gevolgd en ben ik werkzaam als docent aan de acupunctuuropleiding TCMA in Amsterdam en in Utrecht en werk ik als gastdocent bij diverse andere opleidingen. Ik begeleid studenten in de praktijk en geef ik lezingen en workshops. Daarnaast zet ik me in voor een toekomst waarin de verschillende disciplines in de gezondheidszorg samenwerken.

Lidmaatschappen
– Registratienr. NVTCG Zhong 0107830101116
– AGB code zorgverlener 90/044833