Lidmaatschappen
NVA

AGB code zorgverlener 90/044833

Nederlandse Toyohari Vereniging

Brecht Sebregts

Ambacht

Acupunctuur is een vak. De basis heb ik geleerd op de Qing Bai Academie en de Traditional Chinese Medicine Academie (TCMA). Maar behandelen staan is niet alleen techniek. Oefening, creativiteit en inzicht zijn ook essentieel. Ik werk inmiddels ruim 10 jaar in de praktijk. Ik combineer ik de eeuwenoude Chinese geneeswijze met de nieuwste inzichten uit verschillende vakgebieden. In de afgelopen jaren heb ik mijn eigen methode ontwikkeld.
Daarnaast ben ik docent Chinese Geneeskunde. Ik geef inhoudelijke colleges en begeleid stages van studenten acupunctuur op de TCMA. Aan de Qing Bai ben ik verbonden als gastdocent. Het Centrum Sebregts is mijn eigen nascholingsinstituut.

Analytisch

Ik denk probleemoplossend en bekijk een klacht vanuit verschillende invalshoeken. Ook kan ik snel hoofd- en bijzaken onderscheiden. Daarbij ben ik goed in kritisch denken en neem ik niet zomaar iets als vanzelfsprekend aan. Ik stel vragen om tot de kern te komen. Is dat wel zo? Wat bedoel je daarmee? En hoe werkt dat dan? Zo begrijp ik jouw klacht en vraag nog beter en kan ik een persoonlijk behandelplan opstellen.

GEÏNTERESSEERD

Ik behandel niet de klacht van een persoon, maar de persoon met de klacht. Ik ben nieuwsgierig naar jouw als mens. Ik geloof dat jij kunt groeien, ontwikkelen en kan herstellen. Samen bekijken we de mogelijkheden en bespreken we het doel. Ik gebruik mijn coachingsvaardigheden en loop met je mee.