herpes

Michelle (24 jaar), student communicatiewetenschappen

‘Kijken naar wat zich achter het zichtbare bevindt. Er is altijd sprake van een onbalans en daar wordt mee gewerkt. Het bijzondere is, dat door te kijken naar wat achter een probleem ligt, de symptomen verminderen en verdwijnen.’

Ik wist niet goed wat ik kon verwachten. Een dokter en pillen hielpen niet en ik wilde eens een andere benadering proberen. Wat ik vreemd vond in het begin is dat acupunctuur niet zozeer het fysieke probleem aanpakt, maar waar het vandaan komt. Kijken naar wat zich achter het zichtbare bevindt. Er is altijd sprake van een onbalans en daar wordt mee gewerkt. Het bijzondere is, dat door te kijken naar wat achter een probleem ligt, de symptomen verminderen en verdwijnen.

Binnen de behandeling is er ruimte voor mij als mens, ruimte om te vertellen en aandacht voor wie ik ben. Ik heb geleerd beter te luisteren naar mijn lichaam. Ons lichaam vertelt een hele hoop, maar daar was ik me nooit zo bewust van. Nu weet ik dat wanneer het probleem terugkomt het ergens vandaan komt en dat ik er zelf iets aan kan doen. Niet dat dat makkelijk is. Goed luisteren en daar iets mee doen is in elke situatie lastig. Het vergt geduld, proberen en nog eens proberen.

Acupunctuur is geen instant koffie, maar het geeft een nieuwe manier van kijken en ervaren, wat naast de positieve effecten op het probleem ook gewoon heel leuk is om te ontdekken!

Photo on <a href=”http://foter.com/re/cd4cc9″>Foter.com</a>
Photo on Foter.com