oorsuizen en burn-out

Lot (56 jaar), docent

‘Met acupunctuur wordt gewerkt aan het in balans brengen van jezelf als geheel. Er kwamen soms emoties los, een andere keer voelde ik me fitter na een behandeling en ook storende gedachtenpatronen werden opgehelderd.’

Er kunnen diverse oorzaken zijn die oorsuizen veroorzaken. Brechtje wist steeds diepere lagen van onbalans op te sporen.

Al enige tijd ben ik bij Brechtje onder behandeling voor oorsuizen en een burn-out. Ze neemt alle tijd om naar je te luisteren, wat erg prettig is.

Ik was behoorlijk radeloos in het begin, omdat je binnen de reguliere gezondheidszorg nauwelijks met mijn klachten terecht kunt. Er kunnen diverse oorzaken zijn die oorsuizen veroorzaken. Brechtje wist  steeds diepere lagen van onbalans op te sporen.

Met acupunctuur wordt gewerkt aan het in balans brengen van jezelf als geheel. Er kwamen soms emoties los, een andere keer voelde ik me fitter na een behandeling en ook storende gedachtenpatronen werden opgehelderd. Op spiritueel en energetisch niveau vond er een hele transformatie in mezelf plaats.

Wat ik fijn vond is dat ze hoop en vertrouwen bleef houden dat het uiteindelijk beter zou gaan. Dat is belangrijk wanneer je het zelf niet meer ziet zitten. Inmiddels gaat het al veel beter. Toch blijf ik nog even haar acupunctuurbehandelingen nodig hebben om mijn leven weer helemaal op te kunnen pakken.

Ik heb mezelf gedurende deze periode beter leren kennen en weer leren luisteren naar mijn lichaam.

 

slaapstoornissen, vermoeidheid, stress, BURN-OUT, overspannenheid, hyperventilatie, rusteloosheid, angst, flauwvallen, dwangmatig huilen of lachen, depressiviteit, snel schrikken, vergeetachtigheid, anorexia nervosa, lusteloosheid, gebrek aan energie, algehele zwakte, veel dromen