verkoudheid

Bijna iedereen is wel eens VERKOUDEN. De meeste verkoudheden gaan gepaard met een loopneus of dichte neus, keelpijn, hoofdpijn, hoesten, stijve nek en spierpijn.

Acupunctuur heeft goede resultaten bij acute klachten. Hierdoor zult u zich snel fitter voelen.
Acupunctuur verbetert de natuurlijke weerstand en dat is onder andere van belang bij mensen die vaak verkouden zijn of een chronische verkoudheid hebben. In het eerste gesprek wordt er uitgebreid gesproken over mogelijk andere aanwezige klachten en over uw sociale en emotionele omstandigheden. Er is gebleken dat factoren als spanning, zorgen, stress en de drukte de weerstand kunnen verlagen. Er wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld waarin rekening gehouden wordt met eventuele andere factoren.

KEEL, NEUS EN OOR

(chronische) neusverkoudheid, voorhoofdsholteontsteking, bijholteontsteking, HOOIKOORTS, oorpijn of oorontsteking, oorsuizen of oorruisen, bepaalde gevallen van doofheid, hoesten, heesheid, keelpijn, spraakproblemen, brok in de keel, tandvleesproblemen, kiespijn, aften, slechte adem, bittere smaak in de mond, droge mond, verhoogde speekselvloed, koortsuitslag

terug naar het overzicht