blaasontsteking

Nicolette, 25 jaar, student pedagogiek
Ik kwam bij Brechtje na een lange periode van heftige blaasontstekingen, met name na seksueel contact, maar ik had ook over het algemeen een zeer gevoelige blaas. Daarvoor ben ik meer meerdere malen naar de uroloog geweest, die mij slechts met antibiotica kon helpen. Uiteindelijk kreeg ik een antibioticakuur van 90 dagen. Na die 90 dagen kreeg ik meteen weer een blaasontsteking. Op dat moment besloot ik Brechtje te benaderen.
 
Zij heeft mij goed geholpen met de algehele gesteldheid van mijn blaas. Eerst werd ik gedwongen permanent met mijn blaas bezig te zijn. Bijvoorbeeld of ik wel genoeg water dronk, omdat ik dit anders direct aan mijn blaas merkte. Ik kreeg dan last van heftige steken en branderige pijn bij het plassen. Nu na een aantal maanden is mijn blaas veel minder gevoelig, ervaar ik geen klachten op het moment dat ik wat minder drink en hoef ik vooral niet continu met mijn blaas bezig te zijn.
Daarnaast kreeg ik vrijwel standaard van seksueel contact een blaasontsteking. Deze waren erg heftig waardoor ik niet normaal kon functioneren. Van de uroloog kreeg ik antibiotica om na seks in te nemen ter voorkoming van de ontsteking.
 
Inmiddels, na een aantal maanden bij Brechtje, krijg ik van seks geen blaasontsteking meer en gebruik ik geen antibiotica.
 
Al met al vond ik het een hele fijne ervaring. Los van het feit dat ik zo goed geholpen ben met mijn klachten, vond ik de accupunctuur ontspannend en voelde ik mij erg prettig bij Brechtje