pijn bovenarm en elleboog

René (54 jaar), webdesigner in Alkmaar

‘Ze bekijkt rustig waar de problemen en mogelijkheden liggen en forceert niks.’

Al enkele jaren had ik last van een pijnlijke linker bovenarm, waarschijnlijk ontstaan door overbelasting op een onbewaakt moment. Toen daar ook een onverklaarbare pijn in de elleboog van mijn linkerarm bij kwam, werd ik ongerust. Mede omdat zelfs gitaarspelen, mijn voornaamste hobby, problemen ging opleveren. Huisarts, fysio en Mensendieck boden geen hoopgevende oplossingen. Hoewel ik sceptisch was en geen fan ben van naalden in mijn lichaam, heb ik op basis van ervaringen van vrienden toch voor acupunctuur gekozen. Mijn scepsis bleek onterecht. Brechtje Sebregts was de eerst die echt doorvroeg, de tijd nam om te kijken wat de echte oorzaken zijn, en een passende behandeling verzorgde. Sinds die eerste behandeling is de pijn, die daarvoor alleen maar toenam, afgenomen. Nu, een half jaartje later, ben ik zo goed als geheel verlost van alle pijnen. Ook op andere gebieden lijkt de ‘balans’ in mijn lichaam weer terug te zijn. De behandelingen zijn prettig en persoonlijk, en zeker niet pijnlijk. Ze bekijkt rustig waar de problemen en mogelijkheden liggen en forceert niks. En alles is in goed overleg met huisarts, bedrijfsarts en verzekering verlopen. Zeer aan te bevelen.

 

pijnklachten, stijfheid, bewegingsbeperkingen, artrose, reumatische aandoeningen, GEWRICHTSONTSTEKINGEN, slijmbeursontsteking, spier- of pees(pijn)klachten, krampen, tenniselleboog, (sport)blessures, herstel na orthopedische operaties