pijn stuitje

Kees (48 jaar), fotograaf

‘Het was voor het eerst in tijden dat ik weer hoop had op herstel.’

Ik had geen enkele ervaring met acupunctuur toen ik een afspraak maakte bij de Praktijk voor Acupunctuur in Leiden. Ik liep al bijna een jaar met kwalen (soort slijmbeurs ontsteking in arm en zeer pijnlijk stuitje) dat maar niet overgingen met reguliere medicijnen en fysiotherapie.

Na een zeer uitvoerig intakegesprek en dito onderzoek de eerste behandeling gehad. Het was voor het eerst in tijden dat ik weer hoop had op herstel. Na slechts twee behandelingen was de pijn van de  slijmbeursontsteking in mijn arm zo goed als verdwenen en ook mijn stuitje was dragelijk geworden. Ook een later opgelopen hardnekkige en pijnlijke sport spierblessure was met 1 behandeling verholpen. Voor zeer lange autoreizen laat ik mij nog steeds even behandelen voor mijn stuitje en zo kan ik er dan goed tegen.

Naar aanleiding van het succes van de behandelingen heb ik het niet alleen aan anderen aangeraden, maar ben ik ook zelf cursussen Shiatsu gaan volgen bij de officiële opleiding in Den Haag. Zij heeft daar zelf ook de opleiding gevolgd en kan daardoor ook nuttige oefeningen voor thuis meegeven. Ik kan het iedereen die met “lastig” te behandelen en langdurige klachten loopt aanraden om een keer je te laten behandelen door Brechtje Sebregts. Het is natuurlijk geen wondermiddel, maar voor mij persoonlijk heeft het zeer veel effect gehad.

 

pijnklachten, stijfheid, bewegingsbeperkingen, artrose, reumatische aandoeningen, gewrichtsontstekingen, slijmbeursontsteking, spier- of pees(pijn)klachten, krachtsvermindering, trillingen, krampen, NEK- EN RUGKLACHTEN, tenniselleboog, fibromyalgie (spierreuma), verstuikingen, (sport)blessures, herstel na orthopedische operaties