burn-out

Anne (51 jaar), thuiszorgmedewerkster

Ik kwam bij Brechtje terecht via een student acupunctuur die zij begeleidde in haar praktijk. Ik wist niet veel van acupunctuur en was een beetje sceptisch. Maar wat was dat een ervaring voor mij! 

Ik had diverse klachten zoals spierpijn, hoofdpijn, gewrichtspijn en was geestelijk onstabiel door mijn burnout. Ik was er behoorlijk slecht aan toe, zowel geestelijk en lichaamelijk. Bij Brechtje is dit helemaal goed gekomen. Wat een ervaring! Zodra de naaldjes geplaatst worden, voel ik zo de warme golfstroom door mijn lichaam spoelen, fantastisch! En daarna als ik thuis kom, ben ik zo relaxt en zonder pijn. Ik had nooit gedacht dat het zo’n succes zou hebben.

En Brechtje is een fantastische meid, die heerlijk naar je kan luisteren. Alleen dat is al heerlijk ontspannend. Ja, voor mij is acupunctuur geweldig. Ik kan weer heerlijk mezelf zijn en als er nu wat naars gebeurd, dan kan ik het weer opvangen zonder dat ik er gestresst van word. Ook heb ik weer leren luisteren naar mijn lichaam.

 

slaapstoornissen, vermoeidheid, stress, BURN-OUT, overspannenheid, hyperventilatie, rusteloosheid, angst, flauwvallen, dwangmatig huilen of lachen, depressiviteit, snel schrikken, vergeetachtigheid, anorexia nervosa, lusteloosheid, gebrek aan energie, algehele zwakte, veel dromen

Photo on <a href=”http://foter.com/re/fb19eb”>Foter.com</a>
Photo on Foter.com