prikkelbare darmsyndroom (IBS)

Wendelien (27 jaar), verpleegkundige

‘Ik heb geen angst meer naar het toilet te moeten op niet gelegen momenten en geen hevige transpiratie aanvallen meer. De maag en darmklachten zijn aanzienlijk verminderd.’

Al jaren heb ik last van Prikkelbare Darm Syndroom met ups en downs. Nadat ik een voedselvergiftiging heb opgelopen tijdens mijn zwangerschap, waren mijn maag en darmen volledig van slag.

Ik heb in de jaren verschillende diëten, voedingen en medicatie gebruikt. Met de nodige klachten zoals diarree, hevige darmkrampen, maagpijn klachten, hevig transpireren en de angst op niet gelegen momenten naar het toilet te moeten, besloot ik acupunctuur te proberen. Ik heb nu 5 behandelingen gehad bij Brechtje Sebregts en het gaat veel beter.

Ik heb geen angst meer naar het toilet te moeten op niet gelegen momenten en geen hevige transpiratie aanvallen meer. De maag en darmklachten zijn aanzienlijk verminderd. Ik heb de behandelingen als zeer prettig ervaren.

 

misselijkheid, slechte eetlust, overgeven, zuurbranden, oprispingen of opboeren, maagpijn, galaandoeningen, diarree, CONSTIPATIE, buikkrampen, buikrommelingen, buikpijn, opgezette buik, prikkelbaredarmsyndroom, aambeien