koude handen en voeten

Claire 39 jaar, organisatie-adviseur

‘Ik heb jaren geleefd met koude handen en voeten en had ik het daardoor vrijwel altijd koud. Tot een vriendin mij de suggestie deed dat acupunctuur wellicht zou kunnen helpen. En dat klopte! Niet alleen heeft Brechtje ervoor gezorgd dat ik het bijna nooit meer koud heb, maar ook andere ‘kwalen’, zoals eczeem en menstruatiepijn zijn verdwenen. Ik ben erachter gekomen wat de oorzaak was van mijn eczeem en daarmee aan de slag gaan heeft mijn leven een stuk vrolijker gemaakt. Ten slotte heb ik geleerd dat veel bewegen het grootste plezier is dat ik mijn lijf kan doen. Ik heb veel meer energie, meer weerstand en minder stress. Dankzij acupunctuur ben ik me veel bewuster van wat er in mijn lichaam en geest gebeurt en zorg ik beter voor mezelf.’

bloedarmoede, kouwelijkheid, doorbloedingproblemen, hoge bloeddruk, lage bloeddruk, schildklieraandoeningen, diabetes