menstruatiepijn

Ellen (23 jaar), student

Een aantal maanden geleden ben ik voor het eerst bij Brechtje langs geweest. Ik heb erg veel last van menstruatiepijn en wilde liever niet aan de pil beginnen om een natuurlijke cyclus te behouden.
Omdat dit de enige oplossing is die de reguliere geneeskunde te bieden heeft, ben ik naar Brechtje gegaan om te kijken of er andere mogelijkheden waren.

De eerste afspraak was meteen al ontzettend fijn. Brechtje neemt de tijd voor je en vraagt echt naar jou als persoon in het geheel. Ik kreeg hierdoor het gevoel dat mijn klacht echt een keer goed onder de loep werd genomen door te kijken naar het geheel en niet alleen naar sec de klacht menstruatiepijn. Vooral het samen naar een oplossing zoeken, vind ik erg fijn aan Brechtje haar manier van helpen. We zijn samen gaan kijken naar hoe we acupunctuur het beste kunnen inzetten bij mijn klacht en wat voor andere factoren er een rol zouden kunnen spelen die ik zou kunnen aanpakken. Alleen al door de tips over hoe je kan omgaan met de pijn die ik van Brechtje gekregen heb, ben ik vooruit gegaan. Ik voel me op mijn gemak bij Brechtje en keek altijd uit naar de volgende afspraak. Zelf vind ik acupunctuur erg interessant en Brechtje legde altijd uit wat ze aan het doen was als ik er meer over wilde weten.
De pijn is nog niet weg, maar ik weet wel dat met Brechtje haar hulp de eerste stappen zijn gezet!